НАШ  БЛОГ

Податкові ризики у роботі з контрагентами – це насамперед ризики пред'явлення до суб'єкта господарювання претензій податкових органів у зв'язку з виявленням порушень податкового законодавства у господарських операціях та/або їх оформленні.

Використання електронного документообігу має численні переваги, які роблять його важливим і ефективним інструментом для сучасних організацій🤝

☝️Інтелектуальна власність – це, результат інтелектуальної, творчої діяльності людини або кількох людей. Інтелектуальна власність забезпечує захист комерційних інтересів, інновацій, творчості та винагороду для творців та винахідників.👉 Крім того, сприяє розвитку науки, технологій, мистецтва та культури.

Товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) та Фізична особа-підприємець (ФОП) є двома різними формами підприємницьких структур в Україні. Основна різниця полягає у правовому статусі та структурі власності.

Визначення між використанням ПРРО та РРО для проведення готівкових розрахунків залежить від ряду факторів, зокрема, характер вашої підприємницької діяльності, обсяг транзакцій та особисті вподобання.

Якщо ви плануєте розпочати власний бізнес і хочете захистити своє ім'я, варто розібратися з деякими важливими речами. У цій публікації ми розповідаємо про всі переваги реєстрації торгової марки, включно з тим, які переваги приносить юридичний захист вашого бренду в рамках цієї системи. Ми також обговоримо переваги власної торгової марки для...